Sazlıdere İlkokulu
SAZLIDERE KÖYÜ SAZLIDERE KÜME EVLERİ SAZLIDERE KÖY OKULU BLOK NO: 28 AKDAĞMADENİ / YOZGAT

VİZYON

Teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

MİSYONUMUZ: Sazlıdere Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, milli ve manevi değerlere sahip kendine güvenen, kendini tanıyan ve ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışarak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Tam Gün

kaloriferli